AKREDITOVANA OBUKA ISO/IEC 27002:2022 – Bezbjednost informacija, sajber bezbjednost i zaštita privatnosti – kontrole bezbjednosti informacija

Informaciona bezbjednost je tema koja dobija sve više na značaju poslednjih godina, takođe,  dobijaja sve veći prostor i u medijima i postaje najvažnija imovina u organiazcijama svih vrsta djelatnosti i veličina.

 

Informaciona bezbjednost je tema koja dobija sve više na značaju poslednjih godina, takođe,  dobijaja sve veći prostor i u medijima i postaje najvažnija imovina u organiazcijama svih vrsta djelatnosti i veličina. Takođe, važno je naglasiti da je popularizacija pojma informaciona bezbjednost bila motivisana povećanjem broja bezbjednosnih incidenata koji se dešavaju širom svijeta sa povećanim intezitetom u poslednje dvije godine odnosno u periodu kada se cijeli svijet “borio” sa novim izazovima koje je sa sobom donio virus COVID-19. Posledice izazvane ovim incidentima su raznovrsne, od umanjenja poslovnog imidža do curenja kritičnih informacija, gubljenja informacija, što može dovesti do značajnih finansijskih gubitaka i gubitaka klijenata.

Povećanje broja takvih pojava utiče na percepciju vrijednosti ulaganja u informacioni sistem i navodi organizacije da rade strukturiranje procesa kako bi osigurale da njihovo poslovanje bude zaštićeno od najrazličitijih vrsta virtuelnih prijetnji.

U vezi sa svim gore navedenim, ISO Mont d.o.o. nastavlja ciklus uspješnog organizovanja i spovođenja praktične i primjenljive obuke za efikasno i efektivno upravljanje vašim poslovnim procesima shodno zahtjevima ISO standarda sa posebnim akcentom na standard ISO/IEC 27002:2022 Bezbjednost informacija, sajber bezbjednost i zaštita privatnosti – kontrole bezbjednosti informacija.

 

 

Cilj obuke:
Osnovni cilj naših obuka je unapređivanje kompetencija svih polaznika iz oblasti ISO standarda. Naše obuke nemaju za cilj puko prenošenje informacija već su obuke bazirane na konstruktivnim diskusijama i višegodišnjem iskustvu predavača.
Nudimo Vam: Unapređenje kompetencija; Stručne diskusije bazirane na znanju i iskustvu predavača iz navedenih oblasti; Modularne serije kurseva koje imaju za cilj višestruko unapređenje znanja; Radionice i predstavljanje rezultata istih; Ispit kao sastavni dio obuka koji daje sigurnost da su navedeni ciljevi obuka ispunjeni.

Polaznici obuke dobijaju:najnovija znanja i iskustva iz odabrane oblasti, praktičan rad i vježbe koje će im prenijeti tutori iz Exemplar Global-a; materijale i knjige najpoznatijih, svjetskih autora iz oblasti sistema menadžmenta koji slušaju;personalna sertifikacija akdreditovane kuće Exemplar Global (RABQSA+iNarte)-USA za zaposlene u državnim, javnim ili privatnim organizacijama i kompanijama.

 

Za sve dodatne informacije u vezi cijene obuke i agende kontaktirajte nas:
e-mail: 
isostandardi@isomont.me ili se prijavite putem ovog linka Prijava.
telefon: 020/256-058; 067/563-496