AUDIT DRUGE STRANEODRŽAVNJE IMPLEMENTIRANIH SISTEMA

PRIPREMA ZA NADZORNU PROVJERU

Analizirajući potrebe sve zahtjevnijeg tržišta, a posebno sve češće zahtjeve klijenata  i drugih zainteresovanih strana usled nedostaka vremena ili kompetetnih zaposlenih, isomont d.o.o je u svoj portfolio usluga uveo usluge održavanje implementiranih sisitema i nezavisnu verifikaciju odnosno audit druge strane.

Fokus usluge održavanje implementiranih sistema je na angažovanju naših kompetentnih konsulstanata da pomognu klijntima da održavaju i stalno unapređuju implementirane sistem/e. U zavisnosti od zahtjeva i potreba klijenta, naši konsultanti na licu mjesta  pomažu klijnetu da ažuriranju uspostavljene dokumentovane informacije, inoviraju iste i daju prepiruke za kontinurano unapređenje uspostavljenog sistema.

Audit druge strane je usluga koju pružamo našim klijnetima koji žele da se što bolje i uspješnije za nadzorni audit od strane sertifkacone kuće. Usluga se sastoji  od prikupljanja dokaza o stepenu usklađenosti poslovnih procesa sa zahtjevima specifičnih standarda. Rezultat je finalni izvještaj koji sadrži rezulate audita kojim se potvrđuje usklađenost sa zahtjevima konkretnog standarda kao i konkretne preporuke za poboljšanje istog. Audit sporvode naši kompetentni zaposleni sa višegodišnjim iskustvom u sprovođenju eksternih audita.

https://www.isomont.me/wp-content/uploads/2023/01/akreditovane-obuke-za-standarde-2.jpg