ObukeMarch 26, 2023by adminisomont

Akreditovane ISO i GDPR obuke, 05.-07.04.2023. godine, PLC Morača (Titex), Podgorica

Poštovani klijenti,

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da uzmete učešće na akreditovanu obuku za ISO standarde i GDPR, koju ovaj put organizujemo u saradnji sa Evropskim centrom za mir i razvoj Univerziteta za mir osnovanog od strane Ujedinjenih nacija (ECPD), kako biste postali osposobljeni za sprovođenje audita u cilju unapređenja efikasnosti i efektivnosti sistema menadžmenta svoje organizacije. Naši predavači će Vas osposobiti da primijenite stečeno znanje na najbolji mogući način, kroz praktične primjere proistekle iz decenijskog iskustva i prakse.

 

U visoko digitalizovanom svijetu, informacija je ključni resurs privatnih i vladinih organizacija, a problem sa kojim se suočavaju jeste kako je zaštititi, odnosno, obezbijediti integritet, dostupnost i povjerljivost. Jedno od rešenja ovog problema može se pronaći upravo u zahtjevima specifičnih međunarodnih standarda. Riječ je o međunarodno priznatim standardima za informacionu i sajber bezbjednost, kvalitet, kontinuitet, životnu sredinu, zaštitu zdravlja i bezbjednosti na radu i upravljanje rizicima, koji pomažu organizacijama da održe kontinuitet svog poslovanja u nekim vanrednim situacijama, kao što su i sajber napadi. Ova obuka je modularnog tipa, što znači da se polaznici mogu opredijeliti između kurseva koji se odnose na jedan ili više standarda.

 

Predavači na ovom kursu su sertifikovani predavači koji imaju dugogodišnje međunarodno iskustvo u upravljanju bezbjednošću informacija, kvalitetom, životnom sredinom, kontinuitetom poslovanja, rizicima i sajber bezbjednosšću. Kroz niz predavanja, interaktivnih diskusija i praktičnih vježbi, stećićete znanje o zahtjevima navedenih standarda kao i komeptencije u sprovođenju Internog i Eksternog audita.

 

Za sve dodatne informacije u vezi cijene obuke i agende kontaktirajte nas:

e-mail:isostandardi@isomont.me;

telefon: 020/256-058; 067/563-496;

Share