ObukeMarch 26, 2023by adminisomont

Akreditovana obuka za standard ISO/IEC 27001:2022

U cilju rešavanja globalnih izazova sajber bezbjednosti i poboljšanja digitalnog povjerenja u oktobru 2022. godine je objavljena nova verzija standarda ISO/IEC 27001:2022. Najpoznatiji i najpriznatiji međunarodni standard za upravljanje bezbjednošću informacija pomaže organizacijama da zaštite svoju informacionu imovinu – što je od vitalnog značaja u današnjem sve digitalnijem svejtu. Bitnost primjene ovog standarda odnosno svih benefita za organizaciju, prepoznalo je i naše zakonodavstvo te je u Zakonu o informacionoj bezbjednosti, koji je sada u nacrtu, navedena obavezna sertifikacija ovog standarda.

Usled velikog interesovanja zbog nove edicije standarda organizujemo ovu obuku i zaista nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da uzmete učešće na istoj. Naša obuka obuhvata sve aspekte upravljanja bezbjednošću informacija, uključujući razumijevanje ključnih principa standarda, njegovu primjenu u praksi i implementaciju sistema upravljanja bezbjednošću informacija.

Ova obuka će Vam pomoći da steknete znanja o novim kontrolama kao i ostalim novinama koje nova verzija standarda dodnosi. Obuka je interaktivna i pruža priliku za razmjenu iskustava i znanja sa ostalim učesnicima.

 

Cilj obuke:

Osnovni cilj naših obuka je unapređivanje kompetencija svih polaznika iz oblasti ISO standarda. Naše obuke nemaju za cilj puko prenošenje informacija već su obuke bazirane na konstruktivnim diskusijama i višegodišnjem iskustvu predavača.

Nudimo Vam:

  • Unapređenje kompetencija;
  • Stručne diskusije bazirane na znanju i iskustvu predavača iz navedenih oblasti;
  • Modularne serije kurseva koje imaju za cilj višestruko unapređenje znanja;
  • Radionice i predstavljanje rezultata istih;
  • Ispit kao sastavni dio obuka koji daje sigurnost da su navedeni ciljevi obuka ispunjeni.

 

Polaznici obuke dobijaju:

  • najnovija znanja i iskustva iz odabrane oblasti, praktičan rad i vježbe koje će im prenijeti sertifikovani edukatori iz ISO Mont d.o.o. odnosno Exemplar Global (USA),
  • nakon uspješno položenog testa, polaznici dobijaju međunarodno prizanti Certifikat akreditovan od strane Exemplar Global (USA) koji je priznat svuda u svijetu.

 

Za sve dodatne informacije u vezi cijene obuke i agende kontaktirajte nas:

e-mail:isostandardi@isomont.me;
telefon: 020/256-058; 067/563-496;

Share